Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek

Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, atılan adımların zarar getireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin savaşa gittiğini gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin birlikte savaşa gittiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Rüyada kocamın savaşa gittiğini görmek işlerinin toparlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada kardeşimin savaşa gittiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin savaşa gittiğini görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada birinin savaşa gittiğini görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın savaşa gittiğini görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Rüyada babanın savaşa gittiğini görmek bazen fakirlik görüleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments