Rüyada eski saatini görmek

Rüyada eski saatini görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet eder.

Rüyada eski saatini gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada eski saatini görmek yorulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin saatini görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin saatini takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına işarettir.

Rüyada eski saatini bulmak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saatini çıkarmak asil kimselerden çıkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saatini çaldırmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kol saatini kaybetmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saatini atmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments