Rüyada eski sevgilinin telefonunda resmini görmek

Rüyada eski sevgilinin telefonunda resmini görmek güç ve para kaybedeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunda resmini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada eski sevgilinin telefonunda resmini görmek sıkıntılarının artacağına, hoş muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin telefonunda kendi resmini görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin telefonunda kendi resmini görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada birinin telefonunda kendi resmini görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Rüyada başkasının telefonunda resmini görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin telefonunda fotoğraf görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin profil resmini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin telefonunda mesaj yakalamak rahatlığa erileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments