Rüyada etli kan görmek

Rüyada etli kan görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli kan gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada etli yemekler kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada etli kan görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada etli yemek yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada etli gözleme görmek kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada etli pırasa görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine işaret eder.

Rüyada etli çiğ köfte yoğurmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada etli sarma görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli pilav kavurmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments