Rüyada evin duvarından bal akması

Rüyada evin duvarından bal akması zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, canlanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarından bal akması gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Rüyada evin duvarından su gelmesi problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su akması sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Rüyada evin duvarından bal akması kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarından temiz su akması kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işarettir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek hem işinde başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada evin duvarından duman çıkması içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su sızdığını görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada evin duvarından su çıkması yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments