Rüyada evin kırık dökük olması

Rüyada evin kırık dökük olması firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada evin kırık dökük olması gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Rüyada evin kırık dökük olması çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık dökük ev almak kötü karakterli bir kadına, işlerin yolundan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık dökük mutfak görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kırık dökük banyo görmek rızkında ve malından olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kendi evini kırık dökük görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi kırık dökük görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık dökük bir eve taşınmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık dökük tuvalet görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments