Rüyada evladının düğününü görmek

Rüyada evladının düğününü görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evladının düğününü gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Rüyada evladının düğününü görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada evladının elini öpmesi insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evladının vurulduğunu görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işarettir.

Rüyada evladının sesini duymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek evladının olması bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evladının kör olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada evladının öleceğini görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada evladının öldüğünü görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments