Rüyada evli kadının düğün hazırlığı yapması

Rüyada evli kadının düğün hazırlığı yapması ters giden durumların düzeltileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, elindeki imkanların artacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, atılıma geçeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada evli kadının düğün hazırlığı yapması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Rüyada evli kadının düğün hazırlığı yapması içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına tabir olunur.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı yapması ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada evli kadının evlilik hazırlığı yapması yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalettir.

Rüyada düğün hazırlığı yapılması gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işarettir.

Rüyada düğün hazırlığı görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kucaklaşacağına delalettir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak ihya rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının düğün hazırlığı görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments