Rüyada gemi görmek

Rüyada gemi görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Rüyada gemi gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada gemi mürettebatı sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada gemi batırmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, uzun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gemi direği hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi kaybetmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada altın gemi zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada yük gemi görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada gemi çarpışması iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, ekmeğinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemi almak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments