Rüyada gemiyle askere gitmek

Rüyada gemiyle askere gitmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yol kat edeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle askere gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada gemiyle askere gitmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada askere gittiği halde tekrar askere gitmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada askere giden birinin tekrar askere gitmesi işlerinde atılıma geçeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle açılmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Rüyada gemiyle tur atmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada gemiyle gitmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle kaybolmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada gemiyle sürüklenmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments