Rüyada genç bi erkekle evlenmek

Rüyada genç bi erkekle evlenmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada genç bi erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Rüyada genç bir erkekle öpüşmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada genç bi erkekle evlenmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç bir erkekle tokalaşmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç erkekle tanışmak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada genç bir erkekle dans etmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Rüyada genç erkekle flört etmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada genç bir erkekle kavga etmek şansın yaver gideceğine, insanların takdirine mazhar olacağına yorulur.

Rüyada tanıdık genç erkekle konuşmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments