Rüyada göğsünde kitle çıkması

Rüyada göğsünde kitle çıkması zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bekarlar için evlenmeye, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünde kitle çıkması gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Rüyada göğsünde kitle çıkması çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu öğrenmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulur.

Rüyada göğsünde kitle görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde kitle olması zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünde kitle hissetmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, yalan söylemeye tabir olunur.

Rüyada sağ göğsünde kitle görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin göğsünde kitle görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada sol göğsünde kitle görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments