Rüyada gökyüzünden gemi düşmesi

Rüyada gökyüzünden gemi düşmesi çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerin iyiye gideceğine, umutlarının biteceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden gemi düşmesi gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Rüyada gökyüzünden gemi düşmesi mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden gemi düştüğünü görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ses gelmesi kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden inmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden buz yağması her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden bir şey düşmesi toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ip inmesi bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden bakmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments