Rüyada görülen anahtar

Rüyada görülen anahtar çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, başarılarının devamlı olacağına, sevdiği birine hediye alacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada görülen anahtar gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada görülen ayı yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına inanılır.

Rüyada görülen fil yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet eder.

Rüyada görülen dua emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada görülen ip atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada görülen bit sorunlarını çözüme kavuşturacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada görülen kan yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada görülen para hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada görülen kabak mutlu ilişkiler kuracağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments