Rüyada hamile bir kadın görmek

Rüyada hamile bir kadın görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok mutlu edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada hamile bir kadın gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eve hamile kadın gelmesi hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın ile evlenmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada görülen hamile kadın umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalettir.

Rüyada çirkin hamile kadın haksızlıklara da karşı geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada ölü hamile kadın görmek onların bir adım önüne geçeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamile bir kadın görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada kadın hamile görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments