Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu duymak

Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu duymak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, iş kaybı yaşanacağına, her zaman şükür içinde olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yönlendireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu duymak sağlığının yerine geleceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına işarettir.

Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği olmayan birinin hamile olduğunu görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu duymak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulur.

Rüyada hamile olmayan birinin kendini hamile görmesi iyilik bulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine işaret eder.

Rüyada hamile birinin tekrar hamile olduğunu görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, de zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada hamile olmayan birini hamile görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu olmayan birinin hamile olduğunu duymak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments