Rüyada hamur işi görmek

Rüyada hamur işi görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, refah içinde yaşayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamur işi gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada saç hamur görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur mayalamak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur işi yapmak büyük adımlar atılacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada hamur ne demek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sorunların tarihe karışacağına yorulur.

Rüyada çok hamur yoğurmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yoğrulmuş hamur büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur şekillendirmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada hamur görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işlerinin karışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments