Rüyada hareketli bebek görmek

Rüyada hareketli bebek görmek güzel sözler işiteceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada hareketli bebek gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Rüyada hareketli bebek görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çok hareketli bebek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine inanılır.

Rüyada hareketli erkek bebek görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, nimetin ve kazancın artacağına delalettir.

Rüyada hareketli su görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada hareketli deniz görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada hareketli oyun oynamak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hareketli kedi görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin hareketli olması anne baba dualarının alınacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments