Rüyada hasta olan birinin öldüğünü duymak

Rüyada hasta olan birinin öldüğünü duymak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta olan birinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada hasta olan birinin hasta olduğunu görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada hasta olan birinin öldüğünü duymak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada hasta olan birinin iyi olduğunu görmek itibar kazanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet eder.

Rüyada gerçek hayatta hasta olan birinin öldüğünü görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş olan birinin hasta olduğunu görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta olan birinin yürümesi dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta olan birinin kötüleştiğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada hasta olan birinin elini tutmak isteklerinin gerçekleşeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments