Rüyada havada kalmak

Rüyada havada kalmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada kalmak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada havada taş görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada su görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, bunun için sabırsızlanacağına delalettir.

Rüyada havada gitmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada havada durabilmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada havada durmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada havada uçmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada havada kalmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada havada bebek yakalamak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments