Rüyada havuza atlayamamak

Rüyada havuza atlayamamak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza atlayamamak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada havuza saklanmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalet eder.

Rüyada boş havuza su doldurmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada havuza girememek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada havuza atlayamamak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada havuza itilmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Rüyada havuza akan su sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuza su dökmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet eder.

Rüyada havuza atmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments