Rüyada hediye kalem almak

Rüyada hediye kalem almak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, hayır vereceğine tabir olunur.

Rüyada hediye kalem almak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada hediye kalem almak saygınlık kazanacağına, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kalem hediye edilmesi geleceğinin mutlulukla dolacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalem hediye aldığını görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kalem hediye almak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kalem hediye almak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, umutlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kalem hediye almak maddi zararın büyük olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem seti hediye almak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada renkli kalem hediye almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments