Rüyada hırsız girmiş

Rüyada hırsız girmiş zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hırsız girmiş gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Rüyada hırsız eve hırsız girdiğini görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, zor durumların biteceğine inanılır.

Rüyada eve hırsız görmesi sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hırsız diyanet ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eve hırsız yakalamak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada eve hırsız girmiş kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada hırsız evi soymuş moralin bozulacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hırsız girmiş yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada evi hırsız girmesi çok rahat bir döneme girileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments