Rüyada arabayı silmek

Rüyada arabayı silmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada arabayı silmek gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Rüyada arabayı kırmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulur.

Rüyada arabayı satmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı vurma çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı sel alması kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayı silmek çok iyi paralar kazanılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı durduramamak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Rüyada arabayı bulamamak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada arabayı çalıştırmak dine ve allah’a yakınlaşacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments