Rüyada hızlı giden tren görmek

Rüyada hızlı giden tren görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sevdiğine kavuşacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı giden tren gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Rüyada hızlı giden tren görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada çok hızlı giden tren görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı giden at görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hızlı giden bir arabada olmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hızlı giden gemi görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada çok hızlı giden kamyon görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı giden otobüste olmak kazancın katlanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Rüyada hızlı giden arabada olmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments