Rüyada iç çamaşırı ile olmak

Rüyada iç çamaşırı ile olmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı ile olmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Rüyada iç çamaşırı her zaman hakkına sahip çıkacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı satmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı ihya çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırı toplamak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırı ile olmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada üst iç çamaşırı görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırı aramak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çamaşırı bulamamak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments