Rüyada iskele devrilmesi

Rüyada iskele devrilmesi rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada iskele devrilmesi gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Rüyada iskele devrilmesi adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek iskele görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iskele merdiven görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada ahşap iskele görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz iskele görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iskele görmek ne anlama gelir artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iskele görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Rüyada inşaat iskele görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments