Rüyada kafasından vurulduğunu görmek

Rüyada kafasından vurulduğunu görmek takdir toplayacak işler yapacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sorunlarını halletmeyi başaracağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Rüyada kafasından vurulduğunu görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının kafasından vurulduğunu görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin kafasından vurulduğunu görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada birisinin kafasından vurulduğunu görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, refah düzeyinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kafasından vurulduğunu görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Rüyada annenin kafasından vurulduğunu görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işarettir.

Rüyada tanıdık birinin kafasından vurulduğunu görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada insanların kafasından vurulduğunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments