Rüyada arkadaşımı ölü görmek

Rüyada arkadaşımı ölü görmek daha rahat bir nefes alacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımı ölü gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Rüyada küs arkadaşımı görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımı öptüm maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşımı ölü görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımı dövmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımı bıçakladılar ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşımı dövmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşımı gördüm mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sağlık ve şifa bulacağına inanılır.

Rüyada iş arkadaşımı hamile görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments