Rüyada kapının zili çalması

Rüyada kapının zili çalması hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada kapının zili çalması gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada kapının zili çalması bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, gözden düşeceğine rivayet eder.

Rüyada zili çalmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada çan zili görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada koyun zili görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek zili görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Rüyada kapı zili sesi duymak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kapı zili çalması ne anlama gelir haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments