Rüyada kardeşim gördüm

Rüyada kardeşim gördüm dertlerin günden güne daha da artacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zor durumda bırakacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşim gördüm gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada kardeşim vardı faydalı şeyler yapacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşim gördüm çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşim ağlıyordu işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşim bayıldı suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşim ile tartışmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, zorlukları aşacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşim kayboldu eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine yorulur.

Rüyada kardeşim saçımı kesti sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşim namaz kılıyordu iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments