Rüyada karısını başka bir erkekle evli görmek

Rüyada karısını başka bir erkekle evli görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını başka bir erkekle evli gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Rüyada karısını başka bir erkekle evli görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada karısını başka erkekle evlendiğini görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını başka bir erkekle görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada karısını başka erkekle görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini başka bir erkekle evli görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına rivayet eder.

Rüyada eşini başka bir erkekle evli görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle nişanlanması sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının başka erkekle evlenmesi iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, seyahatlere katılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments