Rüyada karnında balık olduğunu görmek

Rüyada karnında balık olduğunu görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, sayılacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında balık olduğunu gördüyseniz:

  • İşin iyi tarafına odaklanın, kendinizi özgür hissettiğinizi fark edeceksiniz.

Rüyada karnında balık olduğunu görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi karnında balık olduğunu görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada balık karnında inci görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada karnında bir şey olduğunu görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet eder.

Rüyada balık karnında olmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin karnında öldüğünü görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında yılan olduğunu görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments