Rüyada kedi kedinin yavrusunu yediğini görmek

Rüyada kedi kedinin yavrusunu yediğini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kedinin yavrusunu yediğini gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada kedi kedinin yavrusunu yediğini görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kedinin yavrusunu yediğini görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kendisini korumaya alacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Rüyada kedi yavrusunu yediğini görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kedinin yavrusunu görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne kedinin yavrusunu yemesi ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments