Rüyada kelle yüzmek

Rüyada kelle yüzmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Rüyada kelle yüzmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kelle temizlemek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada et ve kelle görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu kelle yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kelle paça kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle yüzmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada pişmiş kelle büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ kelle görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kelle pişirmek mesleğinde atılım yapacağına, hastalıklarını yeneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments