Rüyada kemikli et yemeği

Rüyada kemikli et yemeği karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada kemikli et yemeği gördüyseniz:

  • Bazı planlarda nedenleri açıklanamayan değişiklikler yapılması gerekliliği kafanızı karıştırabilir.

Rüyada çiğ kemikli et görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kemikli et yemeği amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada kemikli görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemikli çig et görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemikli et sıyırmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada kemikli et kesmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada pişmemiş kemikli et görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemikli kırmızı et yemek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments