Rüyada kendi kına gecenin olması

Rüyada kendi kına gecenin olması hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada kendi kına gecenin olması gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Rüyada kendi kına gecenin olması allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kına gecenin olduğunu görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kına gecenin olması çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada kendi eline kına yakmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi elime kına yakmak muradının gerçekleşeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kendi kına gecesinden kaçmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi ellerine kına yakmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada kendi kına gecesine yetişememek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments