Rüyada kendi küçüklüğünü görmek ne demek

Rüyada kendi küçüklüğünü görmek ne demek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, iyi geçiminin biteceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kendi küçüklüğünü görmek ne demek gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kendi küçüklügünü görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulur.

Rüyada kendi küçüklüğünü görmek ne demek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi oğlunun küçüklüğünü görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kızının küçüklüğünü görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi erkek çocuğunun küçüklüğünü görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada insanın kendi küçüklüğünü görmesi gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işarettir.

Rüyada kişinin kendi küçüklüğünü görmesi ününün çoğalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine rivayet eder.

Rüyada kendi küçüklüğünü görmek diyanet çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments