Rüyada kendi oğlunun öldüğünü görmek

Rüyada kendi oğlunun öldüğünü görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi oğlunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada kendi oğlunun öldüğünü görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi oğlunun öldüğünü görüp ağlamak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, en çetin zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunun ameliyat olduğunu görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunun saçını kesmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işarettir.

Rüyada kendi oğlunun doğduğunu görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada kendi oğlunun küçüklüğünü görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunun ezan okuduğunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments