Rüyada kendini başka bir evde yaşadığını görmek

Rüyada kendini başka bir evde yaşadığını görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, ağzının tadının bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini başka bir evde yaşadığını gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada kendini başka bir evde yaşadığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka evde yaşadığını görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Rüyada başka bi evde yaşadığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir evde kendini görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına inanılır.

Rüyada kendini hep başka evde görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kendini başka bi evde görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkede yaşadığını görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yeni evde yaşadığını görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments