Rüyada kendini unutmak

Rüyada kendini unutmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, daha fazla yakınlaşacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sorunlarını aşacağına delalettir.

Rüyada kendini unutmak gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kendini kendini görmek aile içinde husumet gelişeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulur.

Rüyada kendini kendini hamile görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini çıp durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada kendini unutmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kendini koç görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendisini korumaya alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini ağlamak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulur.

Rüyada kendini sevdirmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kaydırmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments