Rüyada kıl görmek yüzde

Rüyada kıl görmek yüzde kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıl görmek yüzde gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada deniz görmek su görmek ne anlama gelir biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk görmek civciv görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeleli yılan gormek görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yangın görmek ateş görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulduğunu görmek kan görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalettir.

Rüyada görmek istediğini görmek için dua olumsuz olaylar yaşayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına inanılır.

Rüyada tavuk görmek yumurta görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kilodunu görmek görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments