Rüyada kırık kapı kolu görmek

Rüyada kırık kapı kolu görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kırık kapı kolu gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada kırık kapı kolu görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalet eder.

Rüyada kırık kapı kolu çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kolu kırık erkek görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu kırık köpek görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu kırık alçıda görmek hastalıkların sona ereceğine, maddi konuda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kolu tutmak en büyük acılarının dineceğine, yol yordam öğretileceğine alamet eder.

Rüyada kapı kolu değiştirmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada kapı kolu satın almak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments