Rüyada kısır görmek

Rüyada kısır görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet eder.

Rüyada kısır gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada kısır görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısır dökmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır kadın kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kısır yemek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada kısır birini görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır malzemesi görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır ikram edilmesi yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır köfte görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments