Rüyada kızgın yağ düşmek

Rüyada kızgın yağ düşmek yükünün hafifleyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kesesinin dolacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın yağ düşmek gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada kızgın iş hayatında çok güzel işler yapacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada ölü kızgın maddi sıkıntısı olmayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın yağ düşmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada kızgın inek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işarettir.

Rüyada kızgın at görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın bir at görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada kızgın sac görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın ütü görmek hasret gidereceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments