Rüyada kızını beyaz elbiseyle

Rüyada kızını beyaz elbiseyle çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, saygın biri haline geleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, kendisini işine vereceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını beyaz elbiseyle gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kızını beyaz elbiseyle dertlerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kızını beyaz arabada görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada kızını beyaz saçlı görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını beyaz gömlekle görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada kızını beyaz başörtülü görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada kızını beyaz elbiseyle görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kızını beyaz kıyafetle görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Rüyada annenin kızını beyaz elbiseyle görmek hayatına bakacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments