Rüyada kobra yılanı kovalamak

Rüyada kobra yılanı kovalamak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, zorluklarını aşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kobra yılanı kovalamak gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada dev kobra yılanı görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kobra yılanı saldırması hayallerini sürekli erteleyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Rüyada kobra yılanı boğmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada kobra yılanı kovalamak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada kobra yılanı yemek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kobra yılanı görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kobra yılanı öldürmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments