Rüyada kocasının yüzünü siyah görmek

Rüyada kocasının yüzünü siyah görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevinç ve sürura, elinize toplu miktarda para geçeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, ticaretinin gelişeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulur.

Rüyada kocasının yüzünü siyah gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Rüyada kocasının yüzünü siyah görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Rüyada kocasının yüzünü görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü siyah görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünü siyah görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü siyah görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin yüzünü siyah görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kocasının yüzünü morarmış görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments