Rüyada koldan tutmak

Rüyada koldan tutmak iyi hissedeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, iyi halini yitireceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koldan tutmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada sol koldan vurulmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada koldan kan gelmesi kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koldan tutmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koldan öpmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulur.

Rüyada koldan kıl çıkması sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koldan aşı olmak sevdikleri ile kavuşacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalettir.

Rüyada koldan iltihap akması günah ve suç işleyeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koldan iğne çıkarmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments