Rüyada kör arkadaş görmek

Rüyada kör arkadaş görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada kör arkadaş gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada arkadaş eşi zarar edilen bir dönemin biteceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada en iyi arkadaş görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaş kurtarmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada gay arkadaş görmek kudreti ve cesareti bulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaş ile yatmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş ağırlamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaş tartışmak güzel haberler alınacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaş aramak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments